mandag, 19 april, 2021
Tricks til at spare penge på din rejse

Sommeren er over os, og rejsefeberen stiger, men det er ikke helt billigt at rejse afsted. Der er derfor ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt for din rejse. Med disse tips, kan du reducere omkostningerne og derved spare penge på turen.

Sammenlign priser

Der findes forskellige tjenester, der sammenligner flypriser. Brug disse inden du booker dit fly. Oftest kan du også se en månedsoversigt, når du har indtastet din start og slut destination, der indikerer priserne dag for dag. På den måde kan du nemt overskue, om det måske er billigere at flyve en dag før eller senere.

Rejs i lavsæsonen

Har du ingen børn eller andet, der nødsager dig til at rejse i højsæsonen, så udnyt muligheden for at rejse efter skolernes ferie. Dette sparer dig for mange penge, og en ekstra bonus er, at antallet af turister er markant mindre på din tur.

Undgå direkte flyvninger

De direkte flyvninger er oftest dyrere end de indirekte. Spiller tiden en mindre væsentlig faktor, kan der være mange penge at spare på en mellemlanding.

Lån penge

Står du og mangler penge til din rejse, kan et kviklån være en nem løsning. Ansøgningsprocessen er enkel, du sender blot en enkelt ansøgning afsted, hvorefter du modtager tilbud, der passer til dine behov. Derefter modtager du pengene og er klar til at flyve afsted.

Vælg en anden lufthavn

Du kan med fordel undersøge alternative lufthavner end din foretrukne, når du booker ferie. Der kan være stor prisforskel på flyvningerne i de forskellige lufthavne og mange penge at spare.

Lej eller byt hjem

Bo privat, når du rejser på ferie, eller byt direkte over med din egen bolig. Dette er oftest en billigere løsning end hotel, og derudover har du også mulighed for selv at lave mad, hvilket også sparer penge sammenlignet med restaurantbesøg.