lørdag, 2 marts, 2024
Synliggør din virksomhed med logovand

Der er mange fordele i at få din virksomheds logo på en flaske vand og tage den med ud i verden. Hvis du tænker på forskelligt merchandise eller andet, som forskellige virksomheder har til at give kunder, partnere og andre de mødes med i arbejdsøjemed, så er det ikke alt sammen, der er lige brugbart og lige meget værd. Hvis nogle spørger, om du vil have noget vand, vil svaret som ofte være: ”ja”. Især hvis det er i en flaske, som du også kan tage med dig videre til resten af dagen. Dermed vil modtageren forbinde dit logo med noget godt, og noget der ikke er overflødigt.

Få en flaske med et låg, der passer til dit firmas logofarve

Når du bestiller flasker med vand med dit firmas logo på, vil man gerne have det til at se så professionelt ud som muligt. Det kan man blandt andet gøre ved at skabe en sammenhæng i farverne. Derfor er det en god ide at vælge en udbyder, der kan tilbyde forskellige farver til låget. Sørg for at undersøge de forskellige muligheder, før du bestiller. Undersøg også forskellige størrelser på flaskerne, da det i nogle situationer kan give mening for eksempel at have en mindre flaske end en halv liter. Se forskellige muligheder for vand med dit logo på lige her.

Mere end bare vand

Der er også muligheder for at få andet end bare vand, når du vil have dit firmas logo på en drikkeklar løsning. Hvis dit firma skal skille sig lidt ud med hensyn til mulighederne med vand, kan det være en god ide at tilbyde sådan noget som iste eller energidrik – det kan virke mere friskt, og det virker lækkert at kunne tilbyde forskellige drikkevarer til kunder, partnere eller andre besøgende i firmaet. Det kan også være en god ide på messer, da et udvalg af flere drikkevarer kan give anledning til at starte en samtale med en eventuelt forbipasserende.