lørdag, 2 marts, 2024
Find den rigtige konfirmandgave

Kender du en der skal konfirmeres? Så gælder det om at finde den rigtige gave. Der er utallige muligheder når man skal give konfirmationsgaver, så det handler om at finde noget der både er brugbart, interessant for konfirmanden, og som adskiller sig fra alle de andre gaver.

En særlig gave for en særlig dag

Man bliver kun konfirmeret en gang i livet, så det er noget ganske særligt. Derfor er det også oplagt, at gæsterne giver noget der er mere specielt, end det der gives til jul eller ved fødselsdage. Det kan være alt fra computerspil til en cykel til en rejse – kun fantasien sætter grænser.

Penge kan også være en god gave

Man skal dog ikke kimse ad bare at give et pengebeløb. For mange er konfirmationen speciel, netop fordi de pludselig har mange penge på kontoen, som de kan bruge af. Det giver en følelse af, at man er trådt ind i de voksnes rækker. Desuden er der mange gæster til en konfirmation, så at give penge er en måde at sikre sig, at man ikke giver det samme.


Hvad du skal give, kommer meget an på dit forhold til konfirmanden. Hvis det er en vens barn, eller en som du er fjernt beslægtet med, er penge nok det bedste valg – især fordi du måske ikke kendes deres smag så godt. Hvis det er din nevø, kusine eller barn, skal der nok andre boller på suppen. Så gælder det om at finde en gave til konfirmationen der er personlig og mindeværdig.