lørdag, 2 marts, 2024
Få styr på din nye hjemmeside

Når vi bruger internettet og besøger forskellige hjemmesider, har vores førstehåndsindtryk af siden en stor betydning for vores handlinger. De fleste mennesker har prøvet at besøge en hjemmeside, hvor deres første umiddelbare indtryk er en uigennemskuelig og forældet side. Hvis vi prøver at købe noget på en hjemmeside, der er langsom at bruge eller svær at navigere i, vælger de fleste at søge andre steder hen i stedet. Derfor ved du sikkert selv, hvor vigtigt det er at have en ny og opdateret hjemmeside, som folk ønsker at bruge. Det kan både være, du har en hjemmeside med guides eller inspiration, eller du kan have en salgshjemmeside til din virksomhed – uanset hvilket udgangspunkt, du har, kan en god hjemmeside være afgørende for, at du lykkes med dine mål. Det kan dog være uoverskueligt og dyrt at anskaffe sig en ny hjemmeside, og der kan være mange ting at tænke på. Hvis du står og ønsker en ny hjemmeside billigt, kan dette dog sagtens lade sig gøre.

En sikker løsning uden bindinger

Når du står og skal til at have udviklet din nye hjemmeside, kan det hurtigt medføre mange omkostninger – både omkostninger, du forventer, men også omkostninger som skjulte bindingsperioder. Dette kan resultere i, at du enten vælger ikke at få lavet en ny hjemmeside alligevel, eller du kan stå med en urimelig kontrakt. Begge disse situationer kan dog undgås, og det er muligt både at anskaffe sig en ny hjemmeside billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos WeMarket er der for eksempel ingen bindingsperiode, når du skal have designet din nye hjemmeside. I stedet vil der på forhånd være lavet en aftale om et engangsbeløb, som betales inden udviklingen af hjemmesiden. På denne måde skal der kun betales ét beløb, og man kan slippe for uforudsete regninger og bekymringer.

Sådan kommer du i gang – 3 gode råd

  1. Lav forventninger i forvejen

Når du skal have lavet en ny hjemmeside, kan det være en god ide at sætte sig forinden og få et overblik over sine forventninger. Skal hjemmesiden have et bestemt design? Hvordan skal den være delt op? Hvis du på forhånd har en vision omkring dine ønsker og forventninger, kan dette gøre det nemmere at finde den rigtige partner til at få udviklet hjemmesiden

  • Kend din målgruppe

Du ved bedst selv, hvem du ønsker at nå ud til gennem din nye hjemmeside. Det kan være en god ide at have fokus på sin målgruppe, når man laver forventninger til hjemmesiden, så både design og indhold sikrer den bedste oplevelse for besøgere.

  • Vær opmærksom på bindingsperioder

At få en ny hjemmeside billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten er muligt, men det er vigtigt at holde øje med bindingsperioder. Hos mange virksomheder, der udvikler hjemmesider, findes der flere måneder binding, som kan ende i dyre regninger. Hos sider som WeMarket slipper du for bindingsperioder og betaler kun et engangsbeløb, som kan give dig plads til i stedet at fokusere på din nye og forbedrede hjemmeside.