lørdag, 2 marts, 2024
Er du typen der drømmer om eSport efterskole eller kulturrejser?

Er du til kulturrejser eller e-sport? Nogle elsker at rejse ud i verden og møde nye kulturer. Andre kan meget bedre lide at snakke med mennesker fra fremmede kulturer via online spil og spilfora. Hvilken type er du? Find din type og få hjælp til at vælge, hvilken efterskole du bør vælge.

 

eSport efterskole for nye og rutinerede gamere

Det er muligt at møde fremmede kulturer ved at rejse ud i verden, eller ved at kommunikere med nye mennesker online. Hvis du kan bruge timevis ved computeren, hvor du bliver fuldstændigt opslugt af det spil, du har gang i, så er det oplagt at overveje en eSport efterskole. eSport er i fremgang og hold som Astralis og North gør flere danskere opmærksomme på, at det er muligt at blive professionel gamer og leve af sin hobby.

 

På en eSport efterskole bliver du skarpere til spillet og til at deltage i konkurrencer uden at nerverne tager over eller der sker ærgerlige kommunikationsfejl på dit hold. LAN-parties og Counter Strike bliver kombineret med almindelig undervisning i matematik og engelsk, og der er sat god tid af til spillet sammen med andre, der er lige så dedikerede som dig selv. Nogle er ret nye i spillet. Andre har spillet i årevis og blevet ret rutinerede.

 

Vil du hellere afsted på flere ugers kulturrejser?

Foretrækker du at møde nye kulturer ansigt til ansigt og rejse ud i verden? Så må du se at spare op til nogle kulturrejser. Overvej hvilke destinationer, du allerhelst vil besøge. Derfra kan du undersøge, hvornår på året det er bedst at rejse for at få den bedste kulturrejse. Nogle steder bliver eksempelvis så varme om sommeren, at du måske synes, det er rarere at tage af sted i foråret eller efteråret.

 

Det er muligt at gå efter en efterskole, der tilbyder kulturrejser som en del af opholdet. Eller du kan vælge den individuelle løsning og bestille din egen kulturrejse. Vidste du eksempelvis, at du kan bestille lange kulturrejser hos rejsebureauer, hvor du er afsted i op til en måned? Det er trygt at rejse med rejsebureau, hvis du ikke har prøvet at tage på kulturrejser før. Og på en lang ferie får du mulighed for at lære lokalsamfundet rigtig godt at kende.

 

Du kan eksempelvis overveje kulturrejser til Andalusien eller Toscana. Maden og vejret et godt og du får mulighed for at blive bedre til spansk eller italiensk, mens du snakker med de lokale og måske får dig nye venner i området. Det giver en god robusthed at drage ud i verden, men samtidig følges du med et rejsebureau og andre danske rejsende, så du ikke er helt alene afsted.