torsdag, 14 november, 2019
Verdens bedste kanelsnegle opskrift – undgå tørre kanter

Alle elsker kanelsnegle, og især denne kanelsnegle opskrift tager kegler. Kanelsneglene bages her i et fad, så du undgår tørre kanter, og så bliver al den dejlige remonce desuden også inde i kanelsneglene. Ønsker du således en kanelsnegle opskrift på snaskede og luftige kanelsnegle uden tørre kanter, så læs endelig videre. Den bedste kanelsnegle opskrift er altså ikke på kanelsnegle, der bages på en bageplade, men tværtimod på kanelsnegle, der puttes i et fad. Dejen indeholder masser af smag fra kardemomme, ingefør og kanel, og det giver således kanelsneglene en alletiders smag, som til enhver til slår den gammeldags kanelsnegl. 

Kanelsnegle opskrift der gør dig lykkelig

Lykken er nogle gange så simpel at eksperimentere sig frem til verdens bedste opskrift på kanelsnegle! Der er dog nogle helt basale, men ret så vigtige kriterier for, at en kanelsnegl kan bliver helt perfekt. Fyldet skal naturligvis være tilpas snasket, og så er det desuden mindst lige så vigtigt, at dejen og selve brødet også smager af rigtig meget – hver en mundfuld skal være en fornøjelse, og man skal ikke kun kunne finde al glæden i fyldet. 

Sådan undgår du, at fyldet suser ud af dine kanelsnegle 

Har du også problemer med, at alt dit fyld suser direkte ud af dine ellers perfekte kanelsnegle? Fortvivl ikke, der er nemlig hjælp at hente. Start med at skru temperaturen i din ovn 10% op – der er stor forskel på, hvordan ovne bager. Du kan også prøve at tilsætte i spiseskefuld maizena til remoncen. Virker det heller ikke, så prøv at sæt dine kanelsnegle tæt i en bradepande, så sneglene bliver holdt let sammen. Når du opvarmer din remonce, skal du desuden være opmærksom på, at den ikke bliver for tynd eller flydende. Sidst men ikke mindst, kan du prøve at reducere din smørmængde til 200 gram. Prøv nogle af disse gode råd af, og find dermed frem til den perfekte kanelsnegle opskrift.