fredag, 24 maj, 2024

Mange familier har fjernsyn flere steder i huset. Mange børnefamilier har sågar et fjernsyn på alle børnenes værelser. Det kan godt stille krav til din pakke i form af, hvilke kanaler i skal se. For at I får mest muligt ud af den tv pakke, som i vælger, har vi lavet denne guide.

Afdæk Jeres behov

Er i en større familie, så har i alle helt sikkert også forskellige behov for, hvad i gerne vil se. Far vil sikkert gerne se sport, mor vil se kvindelige programmer og ungerne vil gerne se børnefjernsyn og musik tv. Inden i har sammensætter Jeres tv pakke, er det en god idé, at i sætter Jer ned at snakker om, hvilke tv-kanaler, som i gerne vil have. Lav eventuelt en liste med alle Jeres krav, inden i går til de forskellige tv udbydere.

Indhent tilbud fra flere tv udbydere

Er i en større familie, kommer i sandsynligvis også til at have behov for et forholdsvist stort antal kanaler. Tv pakken bliver altså også dyr på årsbasis, og derfor er det en rigtig god idé at tjekke og sammenligne priserne på tv pakker fra de forskellige udbydere. Nogle af selskaberne vil uden tvivl gerne give Jer et godt tilbud, så I kan spare penge på sigt. Der er jo ingen grund til at betale for noget, som i alligevel ikke bruger. Gode råd når i skal kigge på tilbuddene er at tage højde for prisen for oprettelse og binding.

Streaming tjenester – en alternativ løsning

Streamingtjenester er primært et fænomen, der er kommet ind fra USA, hvor Netflix sidder på meget af markedet. Det smarte ved streaming tjenester er, at du kan se TV og film lige præcis, når det passer dig. Der findes en lang række forskellige streamingtjenester i Danmark som blandt andet Viaplay, TV 2 Play, DR TV (kan ses, hvis du betaler licens) Netflix og HBO. Det er dog sjældent, at du kan se tv programmer, medmindre det er TV 2 play, Viaplay eller DR TV. Det er en overvejelser, der er værd at gøre sig, da de typisk kan ses på flere forskellige enheder. Så kan i se lige præcis, det der passer Jer uden at forstyrre hinanden.