lørdag, 2 marts, 2024
Ting du kan kigge på, når dit hus skal renoveres

Hvis du står med en fornemmelse af, at dit hus trænger til en lille opmuntring, men ikke helt kan sætte en finger på, hvor der kan gøres noget – ja så kan du her få en lille liste over ting, du kan overveje at opgradere eller skifte ud i din bolig.

En omgang med malerpenslen eller ny tapet kan gøre underværker

Når du står med følelsen af, at der mangler forandring i huset, kan det være fordi, at du har kigget på det samme i for lang tid. Den samme vægfarve, den samme tapet, eller hvad det nu måtte være. Derfor kan det gøre en kæmpe forskel at genopfriske malingen i huset, eller få en ny tapet.

Nyt møblement

Dette falder lidt i samme boldgade som førnævnte tip – en ændring i det man ser hver dag, kan gøre en stor forskel i opfattelsen af boligen, og derfor kunne en ide til renovationen være, at udskifte nogle af møblerne. Det kan også gøre en stor forskel, hvis man bare ommøblerer de møbler, der er i boligen i forvejen.

Efterisolering

Dette er ikke ligefrem et tip, der får huset til at se anderledes ud, men blot en ting der er god at gøre, når husrenoveringen nu alligevel er i gang. Hvis du får et isoleringsfirma ud for at efterisolere dit hus, vil det højst sandsynligt sænke dit energiforbrug, og altså dermed i længden spare dig en del penge. Så prøv at undersøg dine lokale isoleringsfirmaer, og se hvem der kan tilbyde den bedste pris.

Nye hvidevarer

Når du alligevel har en større omvæltning i gang, kan det også være et godt tidspunkt at få installeret nye hvidevarer, som f.eks. et nyt køleskab eller en vaskemaskine. Når der allerede sker så meget i huset, lægger man ikke så meget mærke til manglen på køleskab i lidt tid.