fredag, 24 maj, 2024
Sodastream – et billigere alternativ

Er du meget glad for sodavand? Så har du nok opdaget, at priserne på sodavand varierer meget. Forskellen på ”de billige” mærker hos købmanden og en Coca-Cola, Pepsi eller Faxe Kondi, er ret markant. Man skal tit bestemme sig for, om man vil have det billigste, eller om man vil betale ekstra for smagen? Der findes dog et helt tredje alternativ – nemlig en Sodastream. En sodastream er en maskine, der kan omdanne vand til sodavand, og du har også mulighed for at købe sirupper, for at lave netop den smag du foretrækker.

Så meget kan du spare

En Sodastream er en god investering, hvis man er hyppig forbruger af sodavand. Den kan nemlig lave danskvand til under 2kr literen, og under 6kr literen hvis man vil anvende de mange smagsvarianter. Kulsyrepatronen – som tilsætter brus i vandet – kan lave over 60L sodavand, og den koster ca. 100kr at ombytte. Foruden maskinens pris, kan man allerede efter 5 patron-ombytninger tjene sin Sodastream hjem igen, såfremt man laver danskvand med maskinen. Vil man udelukkende lave sodavand med smagsvarianterne, skal disse medregnes, og der vil derfor gå flere patron-ombytninger, før maskinen er tjent hjem igen.

Fordele ved en sodastream

Foruden det økonomiske aspekt, så er en Sodastream også en god investering på mange andre punkter.
Et væsentligt punkt er det praktiske. Man undgår nemlig de mange, kedelige ture til købmanden for at aflevere de tomme pantflasker. Dette betyder samtidig, at du er med til at hjælpe miljøet, da du så undgår at købe flere plasticflasker. Du skal nemlig kun bruge den medfølgende flaske til din Sodastream. Desuden er det færdige Sodastream-produkt meget sundere end de sodavand, som du kan købe i supermarkedet, da der er færre kalorier og konserveringsmidler i. Smagsvarianterne fås både i almindelige og light-versioner, så du stadig kan undgå kalorier, såfremt du ønsker dette.
Lyder alt dette spændende? Så køb en sodastream her.