fredag, 24 maj, 2024
Slå et slag for hygiejnen og miljøet med urinaler

De fleste besøger toilettet flere gange om dagen, og man opholder sig der i kortere og længere tid alt efter, hvad sit ærinde er. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan man opfører sig bedst på et toilet. Mange danskere er grundige med toiletbørsten, skuresvampen og rengøringsmidlerne derhjemme, og går ikke nær så meget op i at overføre de gode manerer til toiletter udenfor hjemmets fire vægge, hvorfor hygiejnen på mange offentlige toiletter ikke er at foretrække.

Det er vigtigt for alle at få oplevelsen af et højt hygiejneniveau på arbejdspladsen, i den lokale biograf, svømmehal og andre offentlige toiletter, som man besøger på daglig, månedlig eller årlig basis, og at der dermed skabes et behageligt og rent miljø. Dette omfatter blandt andet kummerne og urinalerne på toiletterne.

Mange fordele ved at investere i urinaler

For at hjælpe alle lidt på vej med opførslen og vigtigst af alt: for at dæmpe forekomsten af bakterier på offentlige toiletter, er der opfundet vandfrie urinaler, som er en kumme, hvori mænd kan lade deres urin, og der er flere fordele forbundet med disse.

Sammenlignet med de almindelige urinaler giver de vandfrie urinaler en meget stor vandbesparelse samtidig med, at vandinstallationen spares ved etableringen. Disse urinaler bruges altså med henblik på vandbesparelser og kan på sigt udvikles til at kunne spille en afgørende rolle for tilbageføring af næringsstoffer til landsbrugsmæssig sammenhæng i fremtiden. Sidst men ikke mindst er urinaler en gevinst i forhold til den ubehagelige lugt, der kan forekomme på herretoiletter.

Køb urinaler online og vær med til at redde millioner af liter rent og frisk drikkevand

Der tilbydes en række løsninger online, som holder toilettet frisk, rent og hygiejnisk hele dagen mellem intervallerne af rengøringen. Her slår man i den grad et slag for bæredygtighed, da alle udgaver af de vandfrie urinaler er fremstillet ved hjælp af miljøvenlige materialer og produktionsprocesser, og høje etiske standarder prioriteres højt. Udover det sættes der hele tiden nye trends og standarder indenfor vandfrie urinaler, som har stor, verdensomspændende anerkendelse og bidrager til markant forbedret hygiejne og vandbesparelser i hele verden.