fredag, 24 maj, 2024

Boligmarkedet i Danmark står stille – meget stille. Mange tusinde danskere venter på at de kan få solgt deres bolig – men der sker ikke noget. I denne tekst vil jeg komme med et par ideer til dig, som kan hjælpe dig, med at få solgt din bolig.

Vi danskere er blevet forkålet i over 10 år. Mange tusinde danskere har gjort det samme – de har sat deres bolig til salg, hos en ejendomsmægler. Men fordi at man blot har sat sin bolig til salg hos en ejendomsmægler, skal man ikke regne med, at det er nok, til at få solgt sin bolig. Der skal mere til.

Man skal skille sig ud fra mængden. Hvis du ikke skiller dig ud fra mængden er du ligesom de andre tusinde danskere, der prøver at sælge deres bolig. Og hvad er chancen for at du kan sælge din bolig, hvis du ikke skiller dig ud fra mængden? 1 ud af 1000? deromkring! Hvis du derimod skiller dig ud, er dine chancer for at få solgt din bolig, meget større.

Herunder har jeg skrevet et par tips til dig, som forhåbentlig kan hjælpe dig, med at skille dig ud fra mængden. For hvis du ikke skiller dig ud fra mængden, skal du ikke regne med at få din bolig solgt – hvertfald ikke indenfor et år.

Annoncer i lokalavisen. Køb nogle små annoncer i de lokale aviser. I annoncen kan du skrive lidt om din bolig og eventuelt sætte et billede ind. Dette er en god mulighed for at skille dig ud, da der ikke er ret mange der gør det.

Lav en hjemmeside. Gør ligesom hjemmesiden om Lønstrup, og skriv tekster om din bolig og alt det som er i nærheden. Hjemmesiden om Lønstrup har blandt andet skrevet tekster om byen Lønstrup, Udlejning af butikslokaler, og meget andet.

Der er mange andre ting du også kan gøre. Noget så simpelt som at shine dit hjem op med en gulvafslibning, vil typisk skille dig ud fra alle de andre. Det tager 2 sekunder at få et tilbud på gulvafslibning Kbh, så hvorfor vente?

Det handler bare om at skille sig ud fra mængden – specielt midt i en finanskrise. Held & Lykke med det. Jeg regner med at du går ud, og gør i gang – at du skiller dig ud fra mængden!