fredag, 24 maj, 2024
Sådan styrer du alarmen og varmen i sommerhuset

Du har måske et dejligt sommerhus, der ligger et godt stykke fra hjemmet. Og i perioderne, hvor du og familien ikke selv bruger sommerhuset, lejer I det ud. Det er dog ikke altid, at sommerhuset er lejet ud, så du får kørt en del gange frem og tilbage for at tænde og slukke for både alarmen og varmen. Men i takt med teknologiens udvikling, er det muligt at styre det hele hjemmefra med en M2M-løsning. Nextm2m leverer blandt andet sådanne services.

Hvordan fungerer en M2M-løsning?

For at kunne styre alarmen og varmen i sommerhuset hjemmefra, skal alarm- og varmesystemet kobles op på en netværksforbindelse ved hjem af M2M SIM-kort. Herefter kan du downloade en app på din telefon, hvorfra du kan styre de forskellige systemer. Med en M2M-løsning kan du kommunikere med dine systemer, og dine systemer kan sende data og målinger ud fra, hvornår du har indstillet dem til at sende dig oplysninger.

En M2M-løsning er en nem og effektiv løsning, så du eksempelvis kan spare tid og penge ved ikke at skulle køre frem og tilbage til sommerhuset. Du kan tilgå dine systemer, hvor som helst og når som helst. Måske oplever du til tider, at dine sommerhuslejere har problemer med varmen. Her kan du nemt tjekke data og betjene varmen hjemmefra, og du kan derfor hurtigt hjælpe dine lejere. Måske du også har andre systemer i huset, som du også godt kunne tænke dig at få mere styr på.

Teknologiens gang

Det er efterhånden svært at følge med teknologiens udvikling, men flere og flere får øjnene op for de mange nye muligheder, der byder sig på markedet. Nogle mener, at M2M sim-kortene uden tvivl er fremtidens internet, og både private og virksomheder ser gode muligheder i at få de mange systemer til at kommunikere med hinanden.