fredag, 24 maj, 2024
Pikeur – tysk ridetøj til enhver rytter

Det tyske brand, Pikeur, er kendt for at designe og forhandle det allerbedste udstyr til ryttere på alle niveauer. Virksomheden ejes af to brødre, som selv har en lang karriere på højeste niveau i ridesporten, og de har derfor stor erfaring i forhold til vigtigheden af ridebeklædning i god kvalitet. I et halvt århundrede har brandet været til stor beundring og fascination i branchen, og de kommer med en årelang erfaring med fordele fra nye anvendte materiale og teknologier. De har respekt for traditioner, og derfor sætter Pikeur i dag standarden indenfor ridetøj verden over.

Det brede sortiment byder på både ridebukser, jakker, fleecetrøjer og veste til rytteren. Der findes også et stort indhold af stævnebeklædning til rytteren, hvor man kan få alt fra stævnejakker til plastron. Ridetøjet fås i flere farver, forskelligt materiale og til både børn og voksne. Med det sagt hersker der ingen tvivl om, at den kvalitetsbevidste rytter med god grund bør investere i ridetøj fra Pikeur.

Find de rigtige ridebukser

Pikeur er altså både et kendt og anerkendt mærke, som specielt er kendte for deres populære ridebukser. Ridebukserne har en suveræn pasform og produceres i de bedste materialer. Ridebukserne fås både med full seat, full skin, ridebukser til børn, stævnebukser, full grip og micofiber, så er der nogle til at opfylde ethvert ønske og krav. Prisen for disse ridebukser er i den høje ende af prisskalaen, men til gengæld får man noget af det absolut bedste indenfor ridebukser – med pasform, materialevalg og design taget i betragtning.

Find ny ridebeklædning online

Der findes ridetøj i mange forskellige varianter. Såfremt man ønsker at få indfriet alle sine forventninger og krav til sit nye ridetøj, kan man spare tid og penge ved at finde sit nye ridetøj online. Når man køber ridetøj fra Pikeur online, bliver man tilbudt god kvalitet til rigtig gode priser, og samtidig med det får man et hurtigt overblik, så man kan finde det mest perfekte ridetøj til sin disciplin. Der forhandles kun med det allerbedste udstyr indenfor ridetøj. Hvis dette frister, så tøv ikke. Der er erfaren hjælp at få på siden, så risikoen for at bestille det forkerte formindskes.