lørdag, 2 marts, 2024

Skab venskaber og minder for livet!
Efterskole. Når du hører folk snakke om, at de har været på efterskole, så er det tit efterfulgt af kommentarer som ”Det var bare det bedste år nogensinde”, ”Jeg har fået så mange nye venner” eller ”Jeg er så glad for, at jeg tog afsted”. Og det er ikke tilfældigt. For der er en grund til, at klichéer bliver til klichéer. Efterskole er en ganske fantastisk og enestående mulighed for at møde nye mennesker og skabe et helt nyt og selvstændigt liv på baggrund af et fælles ståsted i livet.

Og der er da intet der binder mennesker sammen, som musikken gør det. Vi kender det alle sammen. Du har måske oplevet, hvordan musik kan skabe stemninger og være grobund for relationer. For det er som om, at kærligheden, nysgerrigheden og kreativiteten ligesom spirer af musikken, og giver os alle sammen muligheden for ligeledes at gro.

Hvis du ikke bare elsker at høre musik, men også elsker at være med til at spille eller sågar skabe det, så er der rige muligheder for, at du både kan skabe minder for livet, men også møde nye mennesker derigennem.

Bliv en del af en kreativ enhed

Du møder på musiklinjen selvfølgelig unge medmennesker, der deler samme interesse og kærlighed for musikken som dig selv. Men faktisk møder du også en hel masse andre mennesker. Med 90 elever og de fire linjer musik, animation og it, teater og kunst bliver du en del af en kreativ enhed – en ganske unik mulighed for at møde nye mennesker på kryds og tværs af geografi, etnicitet og baggrund. Her sammensmelter I til én, og det er her magien sker.

Efterskoleåret er en helt ny verden der venter!

Lyder det som noget for dig? Eller er du blot interesseret i at høre mere? Så klik her og find mere information