fredag, 24 maj, 2024
Guide til Paris

Der er en grund til, at man kalder Paris for byernes by. Det er Europas mest romantiske by, og den byder på alt fra kulturelle til gastronomiske oplevelser. Det gælder om at være godt forberedt, når man vil rejse til den smukke by, så man kan opdage og opleve det hele på ægte fransk manér.

Byen serverer alle de ingredienser, der skal til, for at få en dejlig storbyferie. En forlænget weekend er nok til at komme tæt på den charmerende by.

3 seværdigheder i Paris, som man ikke må gå glip af

Denne romantiske by er naturligvis indehaver af nogle af de mest berømte seværdigheder, bygninger og monumenter i verden.

Hvis man besøger Paris, skal man huske at besøge den majestætiske Notre Dame katedral, som ligger på øen Île de la Cité, i midten af Paris. Her får man mulighed for at gå på opdagelse i de smukke gotiske katedraler, som byder på dramatiske tårne, spir og mosaik. Inde i katedralen kan man også være heldig at opleve en messe i det dunkle lys. Vil man opleve noget lignende, er den smukke Sacre Coeur kirke på Montmartre også et af Paris’ mest berømte varetegn.

Et af verdens mest berømte bygningsværker, Eiffeltårnet, får man også mulighed for at opleve i Paris. Tårnet er 324 meter højt, og fra den øverste platform på tårnet, har man en fantastisk udsigt, hvor man kan se hele den smukke by fra fugleperspektiv.

Louvre er endnu en af de mest besøgte seværdigheder i Paris. Det enorme museum ligger meget centralt i Paris byder på smukke kunstværker, hvoraf Mona Lisa og Venus fra Milo topper listen.

Bestil turen med det samme

Hvis man er en af dem, som virkelig trænger til at komme på en tur væk fra dagligdagen, men budgettet fortsat bærer præg af en uforglemmelig jul og et fedt nytår, så fortvivl ej. Flere søger hjælp til finansieringen, og online kan man tage et lån trods RKI, så man kan opleve den verdensberømte by. Find ud af mere med denne guide.