lørdag, 2 marts, 2024

Når man bevæger sig rundt ude i trafikken, er det ekstremt vigtigt, at man er beskyttet tilstrækkeligt. Som cyklist er man meget udsat, da man slet ikke er lige så beskyttet som bilisterne. Netop af denne grund, er det også ekstremt vigtigt, at man som cyklist har styr på beskyttelsen. Det er i Danmark lovpligtigt at bruge cykelhjelm så længe man er under 18 år, men derefter bestemmer man sådan set selv. Dog er det stadig rigtig smart, at bruge sin cykelhjelm alligevel. Den beskytter nemlig ens hoved, mod skader og formindsker risikoen for ekstreme og vedvarende skader efter styrt og ulykker.

Mange vælger alligevel, trods den store usikkerhed som cyklist, at lade cykelhjelmen blive hjemme. Dette er der flere grunde til, nogle mener at den ødelægger frisuren og andre mener, at den decideret er grim og man derfor ikke har lyst til at bruge hjelmen.

Men inde på Velomio.com, er der et udvalg på over 10.000 forskellige hjelme og en garanti, for at finde en cykelhjelm, som helt sikkert ser lidt smart ud.

Hvilken hjelm skal man vælge?

Når man går på jagt efter en ny cykelhjelm, vil man hurtigt opdage, at der er rigtig mange forskellige at vælge imellem. Dette er tilfældet for at man kan være sikker på, at kunne finde en cykelhjelm som passer perfekt.

Der findes cykelhjelm i mange forskellige farver og med mange forskellige mønstre. Men derudover er der også cykelhjelme med øget sikkerhed, med lygter foran og bagved, samt cykelhjelme med airbags. Hvis ikke man vil ødelægge håret, skal man have en Hövding cykelhjelm med airbag.

Fælles for alle disse hjelme er, at passe på cyklisten og gøre den ekstra forskel mellem liv og død. Alle hjelme er derfor beskyttende, det handler bare om, at finde den som man syntes sidder allerbedst og ser allersmartest ud.