lørdag, 2 marts, 2024
Få hjælp når din bil skal repareres

For næsten alle danskere er bilen et meget vigtigt element, når hverdagen skal hænge ordentligt sammen. Bilen bliver nemlig brugt rigtigt ofte og til mange af dagligdagens gøremål, som kan komme til at virke helt uoverskuelige, hvis ikke bilen havde været der. Det betyder dog også, at når bilen en dag skal til reparation, kan det være meget svært at finde tid til at få køretøjet afleveret på et værksted. Det kan få rigtigt mange til at udskyde reparationer på bilen, hvis skaden ikke er værre, end at bilen stadigvæk kan køre. Men det er ikke godt for bilen at køre videre, hvis den har brug for at komme til reparation, og derfor er det vigtigt at få den forbi værkstedet.

Hvis du også er afhængig af en bil i hverdagen og derfor ikke får kørt den på værkstedet i tide, så bør du se på mulighederne ved en Codan kaskoforsikring inklusiv Bilhenter. Med Bilhenter kan du få hentet din bil hos din bopæl og få kørt den på værksted, samtidigt med at du får stillet en lånebil til rådighed i mellemtiden. Hvis dette lyder interessant for dig, så kan du se mere her.

 

Det bliver nemt og enkelt at få din bil på værksted

Når du har Bilhenter, bliver det altså overraskende nemt at få din bil på værkstedet helt uden, at det forstyrrer din hverdag. Således kan du gøre både dig selv og din bil en tjeneste, hvis den en dag får en kaskoskade, men den stadig kan køre lovligt videre. Det fungerer nemlig sådan, at din bil bliver hentet og kørt til værkstedet kvit og frit, samtidigt med at du modtager en lånebil i den tid, hvor din egen bil er til reparation. Når din bil er repareret, bliver den så leveret på din adresse igen, hvorefter du problemfrit kan fortsætte med din hverdag.

 

Få også hjælp hvis bilen bryder sammen

Ved at tilkøbe Vejhjælp til bilforsikringen kan du også få din bil hentet, hvis den pludselig bryder sammen, når du er ude og køre i den. Dermed kan du hurtigt blive hjulpet videre, når bilen ikke vil køre længere. Det kan måske være, at du kan få bilen repareret lige på stedet, og hvis ikke bliver din bil bjerget og kørt til et valgfrit værksted, hvorefter du får dækket din videre transport.