lørdag, 2 marts, 2024

Apple har for nyligt lanceret tre nye iPhones: iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Især iPhone X har fået en del opmærksomhed, da det er en helt ny form for mobiltelefon, som Apple har produceret. Telefonen er selvfølgelig opdateret med den nyeste form for teknologi, processor og kameraopløsning, men dette er ikke det eneste, som har fået et nyk opad. Prisen på iPhone X fås nemlig fra 8.899 kr. og opefter, hvilket er en af de dyreste mobiltelefoner fra Apple nogensinde. I denne artikel kan du læse mere om specifikationerne på den nye iPhone, således at du ved alt omkring den nye iPhone X.

Forudbestil fra 27. oktober 2017

Hvis du ønsker at være blandt de første, som får iPhone X i sine hænder, bør du forudbestille mobiltelefonen. Hypen omkring iPhone X er stor, og derfor er der stor sandsynlighed for, at mobilen hurtigt vil sælge i butikkerne. Du kan forudbestille den fra den 27. oktober 2017, og herefter vil du altså være sikker på, at du får fingrene i den nye mobil hurtigst muligt. Det vil være muligt at købe iPhone X i butikkerne fra den 3. november 2017, hvis du ønsker at se den fysisk, før du foretager dit køb. Telefonen vil forhandles i forskellige butikker, men du skal nok være forberedt på, at modellerne hurtigt ryger af hylderne.

Design og skærm er det mest iøjefaldende

Når du ser den nye model, vil det første, som du lægger mærke til, være det nye design samt den nye skærm. Disse to aspekter er nemlig det, som har gennemgået den umiddelbart største forandring. Mobiltelefonen vil blot bestå af skærmen – der vil altså ikke være en home-knap som sædvanligt. Dette betyder, at skærmen når helt ud til kanten af mobilen, og iPhone X får dermed en meget stor og elegant skærmflade. Skærmen er en 5,8’’ Super Retina-skærm, som er af yderst god kvalitet. Dette ses ligeledes ved valget af OLED-skærm, som er den første OLED-skærm på markedet. En OLED-skærm medfører et kontrastforhold på 1.000.000:1, hvilket altså giver høj lysstyrke, ægte sort og meget præcise, strålende farver. Det vil dermed være en fryd for øjet at anvende iPhone X, da skærmens kvalitet er enestående.

TrueDepth-kamera vil være nyttigt for fotografer

iPhone X’s kamera er selvfølgelig også blevet opdateret med den nyeste teknologi. Derfor er kameraet nu et 12MP dobbeltkamera, som er større og hurtigere end ellers. Kameraets pixels er nu med større bitdybde, og farvefilteret er fornyet. Ydermere er det muligt nemt og hurtigt at tilføje lyseffekter på ens billeder, som vil pålægges billedet med det samme. Frontkameraet er ligeledes i særdeles god kvalitet, og du vi derfor kunne tage knivskarpe selfies, hvor baggrunden sløres og forgrunden står meget skarp. Både front- og bagkameraet er med Dual OIS, og dette betyder, at kameraerne har hurtige linser og optiske billedstabiliseringer. På denne måde får du altså fantastiske videoer og billeder – både i god og i dårlig belysning.

Som du kan høre, er iPhone X en enestående mobiltelefon. Selvom prisen på produktet ligger i den dyre ende(se iPhonexpriser for prisopdatering), vil du altså få en mobiltelefon udover det sædvanlige.