tirsdag, 19 marts, 2024
Har I brug for at være flere i samme telefonmøde?

Det er muligt at få mange forskellige smarte telefonløsninger, hvor I blandt andet kan være flere i samme telefonmøde. Gode telefoniløsninger nemlig super vigtige i en virksomhed, både til intern og ekstern kommunikation. Det kan Lund & Erichsen hjælpe dig med.

Hvis en potentiel kunde ringer ind for at høre om sine muligheder, så er telefonløsningen i jeres virksomhed tydeligvis det første, kunden møder. Derfor er det utrolig vigtigt, at kunden ikke oplever, at der er knas med forbindelsen, at vedkommende ikke kan komme igennem eller at køsystemet ikke fungerer optimalt.

For god kommunikation udadtil er noget af det allervigtigste, for hvis en kunde ikke føler, vedkommende kan komme i kontakt med jer som virksomhed, så har kunden svært ved at stole på, at der er styr på sagerne hos jer.

Lund & Erichsen laver telefoniløsninger til virksomheder, der er både professionelle, effektive og driftssikre. De har et utal af muligheder for forskellige telefoniløsninger, alt efter hvad jeres behov er. I kan både få løsninger, der omfatter mobiltelefoner, bordtelefoner, softphones eller alle tre på en gang. Derudover kan I også få mødetelefoner, der gør, at I kan holde digitale møder med kunder, hvis afstanden gør det svært at mødes. Hvis I gerne vil kunne være flere i samme telefonmøde, så kan I også få en Jabra Speakerphone, hvor flere kollegaer kan være med i samme møde fra samme lokale.

Du kan høre meget mere om jeres virksomheds muligheder hos Lund & Erichsen, der gerne hjælper dig med at finde den optimale løsning til jeres virksomhed. Læs mere her.