lørdag, 2 marts, 2024

Der er rigtig mange forskellige typer af systemer der kan være med til at gøre dig mere effektiv. Jeg vil i denne artikel komme ind på lidt forskellige ting der kan hjælpe dig til at blive mere effektiv i din hverdag.

1. Lav en uge plan og del opgaverne op i mindre bidder

Er du ligesom mig og har svært ved at holde fokus på hvad der skal til for at komme i mål? Så kan det være en god idé at arbejde ud fra en ugeplan. Hver mandag sætter du dig ned en halv time og definerer dine arbejdsopgaver helt ind til fredag. Sæt dem gerne op som overordnede opgaver, så du derefter kan bryde dem ned i mindre bidder, således at det ikke bliver for uoverskueligt. Jeg kan anbefale at bruge trello til dette, da man her kan lave 5 forskellige kort – af alle ugens dage og så sætte opgaverne ind som et kort. Derefter kan man lave en tjekliste for de delopgaver der er, så man hele tiden har fokus på hvad der skal gøres. Det virker fortrinligt! Du kan prøve trello gratis ved at klikke her.

2. Hav det rette udstyr

Da jeg først startede ud med at arbejde for mig selv, havde jeg faktisk ikke tænkt over hvilken type udstyr jeg skulle bruge for at klare mig bedst muligt gennem en arbejdsdag. Jeg havde min bærbar og en mus stort set. Det blev dog hurtigt klart for mig at jeg havde brug for en større skærm til de typer arbejdsopgaver jeg skulle udføre og jeg havde samtidig haft lidt besvær med at arbejde effektivt på bærbaren, da skærmen er ret lille.
Derudover havde jeg hele tiden blot haft den mindste bredbåndsforbindelse, hvilket pludselig ikke var nok da jeg hele tiden rendte ind i at nettet arbejdede virkelig langsomt, da jeg både streamer musik og laver andre ting der kræver mere af min forbindelse. Der er ikke noget værre end at have langsomt internet, hvis man skal bruge det konstant i sit arbejde. Find en passende bredbåndsforbindelse hos Go’ Bredbånd

3. Arbejd i rene omgivelser

Jeg har efterhånden indset at jeg er lidt af et rodehoved. Det har dog været min umiddelbare erfaring at det faktisk er hæmmende for mig at arbejde i et rodet og urent miljø. Derfor gik der ikke længe før jeg besluttede mig for at hyre hjælp til privat rengøring holstebro, da jeg lige p.t arbejder hjemmefra. Jeg får nemlig ikke selv gjort rent ofte nok og derfor måtte jeg indse at jeg lige så godt kunne hyre mig fra det. Selvom det selvfølgelig koster lidt, så er det stadig en profitabel forretning for mig, da tilsvarende tid brugt i firmaet længe overstiger den timeløn rengøringsfirmaet skal have for at ordne det for mig.