fredag, 24 maj, 2024

Har du et hjemmekontor, der er fyldt med ting og sager? Og har du svært ved at overskue alle dine ting? Så er der heldigvis en række tips, der hjælper dig med at gøre dit hjemmekontor mere overskueligt.

Ryd ud i dine ting jævnligt

Der kommer garanteret ofte nye ting til dit hjemmekontor. Men hvor ofte rydder du ud? Jo færre ting du har, desto nemmere er det at lave et overskueligt system. Derfor er det en rigtig god idé at rydde ud jævnligt. Når du sorterer dine ting, så har du også nemmere ved at finde alt det, som du faktisk bruger.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for nogle bestemte ting eller ej, så er det altid en god idé at pakke det væk for en stund. På den måde finder du hurtigt ud af, om det er noget, du mangler på dit kontor.

Sæt dine ting på reoler

Der er forskellige former for opbevaring, men der er nogle systemer, der er mere overskuelige end andre. Hvis du f.eks. sætter dine ting på reoler, så har du altid nemt ved at se, hvor alting er henne.

En ABC reol er enkel og fås i flere forskellige farver og behandlinger. Derfor er det en god løsning på ethvert hjemmekontor.

Det gode ved reoler er også, at du har mulighed for at opbevare rigtig mange ting på forholdsvis begrænset plads.

Kom mærkater på dine ting og kasser

Det er naturligvis rart med et overskueligt system, fordi du på den måde har let ved at finde alle dine ting. Det gør, at du har nemmere ved at arbejde effektivt og produktivt. Derfor er det også en hjælp, hvis du kommer mærkater på dine ting og kasser, der fortæller, hvad der er i alle dine kasser.